• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (acum, pe Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Collins Fai (23 de ani) nu mai este jucătorul lui Dinamo. Înainte de a pleca spre noua sa echipă din Belgia, Standard Liege, fundașul a spus că a plecat cu inima strânsă de la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Fai nu știe prea multe despre noua sa echipă, dar a spus că speră să afle mai multe după ce va ajunge la Liege.

”A fost o ofertă bună, un pas mare în cariera mea, este o nouă provocare pentru mine. Nu am vorbit prea mult cu Mircea Rednic despre echipă, dar sper să aflu mai multe când voi ajunge acolo”, a spus Fai înainte de a se îmbarca în aeronava spre Belgia.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Fai, care va semna un contract pe patru ani, și-ar fi dorit să câștige un trofeu înainte de a pleca de la Dinamo.

”Îmi pare rău că plec de la Dinamo, e greu, mi-ar fi plăcut să câștig un trofeu cu Dinamo înainte să plec, dar e un pas în carieră pe care trebuie să-l fac”, a mai spus Fai.

Chestionat dacă Dinamo este capabilă să câștige un trofeu, Collins Fai a replicat:

”Dinamo poate câștiga trofee, nu e vorba doar despre mine, ci despre echipă. Am jucat ca o echipă și am fost buni ca grup, nu individual. Am rămas cu o amintire frumoasă legată de victoria din meciul cu Steaua. Eram de trei ani aici și a fost primul succes cu ei”, a mai spus Fai înainte de a pleca din România.