• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Collins Fai (23 de ani) nu mai este jucătorul lui Dinamo. Înainte de a pleca spre noua sa echipă din Belgia, Standard Liege, fundașul a spus că a plecat cu inima strânsă de la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Fai nu știe prea multe despre noua sa echipă, dar a spus că speră să afle mai multe după ce va ajunge la Liege.

”A fost o ofertă bună, un pas mare în cariera mea, este o nouă provocare pentru mine. Nu am vorbit prea mult cu Mircea Rednic despre echipă, dar sper să aflu mai multe când voi ajunge acolo”, a spus Fai înainte de a se îmbarca în aeronava spre Belgia.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Fai, care va semna un contract pe patru ani, și-ar fi dorit să câștige un trofeu înainte de a pleca de la Dinamo.

”Îmi pare rău că plec de la Dinamo, e greu, mi-ar fi plăcut să câștig un trofeu cu Dinamo înainte să plec, dar e un pas în carieră pe care trebuie să-l fac”, a mai spus Fai.

Chestionat dacă Dinamo este capabilă să câștige un trofeu, Collins Fai a replicat:

”Dinamo poate câștiga trofee, nu e vorba doar despre mine, ci despre echipă. Am jucat ca o echipă și am fost buni ca grup, nu individual. Am rămas cu o amintire frumoasă legată de victoria din meciul cu Steaua. Eram de trei ani aici și a fost primul succes cu ei”, a mai spus Fai înainte de a pleca din România.