• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ronaldinho, care şi-a reziliat contractul cu Fluminense în luna septembrie, a anunţat că va juca din nou pentru echipa de fotbal din Rio de Janeiro, cu ocazia Cupei Florida, care se va disputa luna aceasta în trei oraşe din Statele Unite, cu participarea a opt cluburi.

Ronaldinho, în vârstă de 35 ani, şi-a confirmat prezenţa competiţia americană pe contul său Facebook, precizând că va fi "excelent" pentru el să îmbrace din nou tricoul lui Fluminense pentru a participa la acest turneu, unde speră ca "toţi să se distreze şi să profite cât mai multe de aceste zece zile ale Cupei Florida".

Clubul Fluminense anunţase în luna decembrie că intenţionează să conteze pe Ronaldinho pentru acest turneu, din motive de marketing.

Cupa Florida va debuta miercuri, cu participarea cluburilor braziliene Corinthians, Fluminense, Internacional Porto Alegre şi Atletico Mineiro. La turneu va fi prezentă, de asemenea, echipa antrenorului român Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, precum şi formaţiile germane Bayer Leverkusen şi Schalke 04, alături de actuala campioană a Copei Sudamericana, gruparea columbiană Santa Fe.

Meciurile se vor disputa în oraşele Orlando, Fort Lauderdale şi Boca Raton.

Fluminense şi Ronaldinho au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, în luna septembrie, din cauza performanţelor slabe ale jucătorului, care în cele 80 de zile petrecute la clubul din Rio de Janeiro a disputat 9 meciuri, fără să marcheze niciun gol.