• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dortmund a câștigat derby-ul Borussiilor, cu 6-1, în fața lui Monchengladbach, pe Westfalenstadion. În ciuda înfrângerii usturătoare, cei de la Gladbach au avut puterea de a glumi pe rețelele de socializare.

Responsabilii paginilor de Facebook și Twitter au postat o imagine cu scorul partidei din etapa a șasea din Bundesliga, în care, în mod normal ar fi trebuit să apară și marcatorii. Aceștia nu l-au trecut decât pe Lars Stindl, autorul golului echipei lui Dieter Hecking, iar, în dreptul formației lui Peter Bosz au scris ”Too many to mention” (Prea mulți pentru a fi menționați).

Trebuie spus totuși că, pe pagina de Twitter în germană a clubului, aceștia au postat o imagine în care apar toți marcatorii.

În ceea ce îl privește pe Lars Stindl, căpitanul lui Gladbach se poate lăuda cu faptul că este primul jucător care înscrie în poarta Borussiei Dortmund în această ediție de campionat. Echipa preluată în vară de Bosz, fostul antrenor al lui Ajax, are un parcurs remarcabil în actuala stagiune, în Bundesliga - 16 puncte după șase etape și un golaveraj de 19-1.

BVB, care a făcut un singur pas greșit, 0-0 la Freiburg, este lider în Bundesliga, cu un avans de două puncte în fața lui Hoffenheim și de trei puncte în fața lui Bayern.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT