• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

La 20 de ani, Adnan Januzaj este considerat încă un mare talent în Europa, însă belgianul întârzie să confirme, iar aventura de la Borussia Dortmund a fost cu siguranță un eșec.

Împrumutat inițial de Manchester United în Bundesliga până la finalul acestui sezon, Januzaj se va întoarce în Anglia încă din această iarnă. De ce s-a ajuns la o astfel de decizie surprinzătoare? Explică Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei: "Este păcat că el nu a avut o atitudine corectă la Borussia și nu a avut dorința de a progresa, la vârsta lui.

Eu cred că Januzaj nu a fost cu mintea doar aici, la Dortmund, o parte din el a rămas mereu acolo, la Manchester. A comparat tot ce a găsit în Germania cu United".

Jucătorul de 20 de ani a bifat doar 160 de minute în Bundesliga şi a avut 12 apariţii pentru Dortmund, în toate competiţiile.

De altfel, Louis Van Gaal îl avertizase pe Januzaj că nu va avea o misiune ușoară în campionatul Germaniei: "I-am spus că este un risc mare, pentru că va trebui să concureze cu alţi jucători de nivel înalt, iar asta nu e deloc uşor", spunea antrenorul lui Manchester United, la sfârşitul lunii noiembrie.