• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

La 20 de ani, Adnan Januzaj este considerat încă un mare talent în Europa, însă belgianul întârzie să confirme, iar aventura de la Borussia Dortmund a fost cu siguranță un eșec.

Împrumutat inițial de Manchester United în Bundesliga până la finalul acestui sezon, Januzaj se va întoarce în Anglia încă din această iarnă. De ce s-a ajuns la o astfel de decizie surprinzătoare? Explică Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei: "Este păcat că el nu a avut o atitudine corectă la Borussia și nu a avut dorința de a progresa, la vârsta lui.

Eu cred că Januzaj nu a fost cu mintea doar aici, la Dortmund, o parte din el a rămas mereu acolo, la Manchester. A comparat tot ce a găsit în Germania cu United".

Jucătorul de 20 de ani a bifat doar 160 de minute în Bundesliga şi a avut 12 apariţii pentru Dortmund, în toate competiţiile.

De altfel, Louis Van Gaal îl avertizase pe Januzaj că nu va avea o misiune ușoară în campionatul Germaniei: "I-am spus că este un risc mare, pentru că va trebui să concureze cu alţi jucători de nivel înalt, iar asta nu e deloc uşor", spunea antrenorul lui Manchester United, la sfârşitul lunii noiembrie.