• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ousmane Dembele a fost criticat de coechipierii de la Borussia Dortmund după ce nu s-a prezentat la un antrenament în speranţa unui transfer la FC Barcelona, care este foarte interesată de serviciile sale.

"Vom rezolva asta în cadrul echipei, dar vom spune sus şi tare că nu se poate face aşa ceva şi că el are un comportament dăunător formaţiei. Dacă un jucător spune: 'Sunt dorit de altă echipă, deci nu mă mai antrenez', va fi fatal pentru fotbal", l-a acuzat pe francez mijlocaşul Gonzalo Castro.

Nici fundaşul Sokratis Papastathopoulos nu l-a menajat pe Dembele:

"Ousmane este un jucător tânăr. Trebuie însă să-şi dea seama că niciun jucător nu este mai mare decât echipa. Fiecare trebuie să înţeleagă limpede că trebuie să lucreze pentru echipă şi să se pună în slujba ei. Asta e valabil şi pentru Ousmane".

Mijlocaşul ofensiv francez este deocamdată suspendat de club fiindcă a lipsit de la antrenamente. Dortmund nu va conta sâmbătă pe el în prima etapă a Bundesligii, pe terenul lui Wolfsburg.

Jurnaliştii de la Bild susţin că fotbalistul în vârstă de 20 de ani a părăsit casa din Dortmund pentru a reveni în Franţa.

Matthias Sammer, fostă vedetă a Borussiei, astăzi consultant TV, a estimat la rândul său că atitudinea tânărului jucător este periculoasă: "Sunt îngrijorat de ce se întâmplă la Dortmund. Marea forţă a acestui club - spiritul de familie, sentimentul unei comunităţi, charisma - este acum ameninţată"

100 de milioane de euro este suma pe care Barcelona este gata să o plătească pentru fotbalistul adus anul trecut de la Rennes, pentru 15 milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT