• Spania etapa 34: Barcelona - Osasuna miercuri, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

Protest inedit al fanilor lui Dortmund, la partida din deplasarea de la Stuttgart. Nemulţumiţi de preţurile mari ale biletelor de pe Mercedes-Benz Arena, suporterii oaspeţi au luat atitudine.

Cunoscuţi pentru dăruirea de care dau dovadă când vine vorba de favoriţi, susţinătorii lui Dortmund au surprins, niciun fan nefiind pe stadion la începutul meciului cu Stuttgart, din sferturile Cupei.

Misterul s-a spulberat în minutul 20, când "zidul galben" şi-a făcut apariţia, purtând cu ei un mesaj de protest legat de preţurile exagerate ale biletelor de pe stadionul şvabilor. Pe lângă boicotarea startului partidei, suporterii au ales şi o altă metodă pentru a atrage atenţia asupra unui lucru pe care îl consideră grav: au aruncat în teren cu sute de mingi, determinând întreruperea jocului.

De menţionat că, în urmă cu doar câteva zile, la partida dintre Liverpool şi Suderland, încheiată cu scorul de 2-2, fanii cormoranilor au tras şi ei un semnal de alarmă, legat de preţurile tichetelor de meci în Premier League. Fanii lui Coutinho&Co au părăsit atunci Anfield-ul în minutul 77.

Altfel, pe teren partida a fost fără emoţii pentru Dortmund. Cu o posesie de peste 70% în prima repriză, oaspeţii s-au impus cu 3-1. La Stuttgart Maxim a fost rezervă neutilizată.