• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern Munchen, a decis la ce club vrea să se transfere. Deși a fost ofertat de granzii englezi și de Paris Saint-Germain, polonezul a hotărât că va juca pentru Real Madrid, scrie cotidianul The Independent. Atacantul de 27 de ani e dispus, pentru asta, să aştepte chiar şi un an, pentru a expira sancţiunea impusă de FIFA lui Real, de interdicţie la transferuri pentru două perioade de mercato.

Lewa le-ar fi comunicat cluburilor engleze care l-au ofertat că prioritatea sa este un transfer la Real Madrid și că este dispus să aștepte pentru asta până va expira sancțiunea FIFA, în cazul în care madrilenii nu vor reuși să obțină o reducere a pedepsei la apel.

În 2014, atacantul polonez a semnat un contract pe cinci ani cu Bayern Munchen, dar acum își dorește o nouă provocare în afara campionatului Germaniei, în ciuda faptului că noul tehnician al bavarezilor, din vară, Carlo Ancelotti, și-a exprimat dorința de a-l recapacita și a-l face să renunțe la intențiile de plecare.

Manchester United, care în 2012 l-a preferat pe Van Persie în locul lui Lewandowski, e dispusă acum să facă o superofertă pentru polonez. City și Chelsea sunt și ele interesate și se pare că l-au ofertat deja pe internaționalul polonez, primind însă răspunsul anterior menționat.