• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fotbalistul polonez Robert Lewandowski a dezminţit că ar vrea să plece de la Bayern Munchen, în contextul în care au existat tensiuni între el şi şefii clubului, informează site-ul goal.com

Atacantul de 29 de ani continuă să înscrie pe bandă rulantă, dar situaţia sa în cadrul clubului este mai delicată, după interviul acordat de el pentru Der Spiegel, în care a criticat politica lui Bayern pe piaţa transferurilor.

Într-un interviu acordat revistei 11Freunde,Lewandowski a ţinut să pună capăt zvonurilor potrivit cărora vrea să se despartă de Bayern: "Ştiţi cât de repede merg lucrurile în fotbal. Sunt jucători care spun că vor să-şi încheie cariera în cutare club, iar apoi clubul le mulţumeşte spunându-le că nu mai are nevoie de ei. În ce mă priveşte, am un contract până în 2021 şi mă simt foarte bine la Munchen".

În perioada de mercato din această vară Real nu a reuşit să transfere vreun "galactic". Însă, conform presei din Spania şi Germania, Perez ar fi avut avea un plan bine conturat de a-l aduce pe Lewandowski, care a fost tot mai nemulţumit la Bayern. Oficialii germani au recunoscut că vârful îşi doreşte o schimbare.

"El s-a plâns de turneul asiatic şi şi-a exprimat dorinţa de a merge la Real Madrid. A spus că e visul lui, însă să nu uite că madrilenii au petrecut cu 24 de zile mai mult pe drumuri în această vară, în turnee", a dezvăluit CEO-ul lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, săptămâna trecută, în bild.de.

82 de goluri în 100 de meciuri a marcat Lewandowski pentru Bayern. El a venit liber de contract în Bavaria, după ce a refuzat să prelungească înţelegerea cu Dortmund.