• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai doriţi jucători din Europa, cu Real Madrid cea mai probabilă destinaţie pentru golgheterul polonez, iar atacantul lui Bayern Munchen alimentează şi mai mult zvonurile despre un transfer pe Santiago Bernabeu.

Într-un interviu pentru Die Welt am Sonntag, jucătorul de 27 de ani a refuzat să excludă posibilitatea despărţii de campioana Germaniei, la finalul sezonului.

Întrebat dacă se vede încheindu-şi cariera la Bayern, Lewa a răspuns: "Ca fotbalist profesionist e greu de spus".

"De multe ori am auzit jucătorii spunând astfel de lucruri. Apoi vine un alt antrenor şi nu mai sunt doriţi la fel de mult. Sau primesc o ofertă foarte interesantă.

Încă de când aveam 18 ani au existat interese şi zvonuri, dar încă de atunci am învăţat cum să mă descurc cu astfel de lucruri. Nu mă afectează", a spus viitorul adversar al României din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Cu toate acestea, Lewandowski insistă că la momentul actual este concentrat la ceea ce are de făcut la Bayern.

"Mă simt foarte bine aici şi voi da totul pentru echipă, la fel cum am făcut-o mereu. Sunt concentrat exclusiv pe Bayern", a spus polonezul.