• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Robert Lewandowski a devenit pentru a treia oară la rând campion al Germaniei, cu Bayern Munchen, după un nou sezon în care a marcat 30 de goluri în Bundesliga.

Atacantul polonez nu a trecut însă prea ușor peste faptul că a pierdut titlul de golgheter în fața fostului său coechipier de la Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, care a avut o reușită în plus.

Impresarul său, Maik Barthel, a susținut că Lewandowski a fost mai supărat ca niciodată, după ce a simțit că nu a fost sprijinit de antrenorul Carlo Ancelotti și de coechipieri să-i ia fața gabonezului, în ultima etapă a campionatului.

Robert mi-a spus că nu a primit sprijin, iar antrenorul nu a cerut ca el să fie ajutat în ultimul meci să câștige titlul de golgheter.

Nu l-am mai văzut niciodată atât de dezamăgit. Chiar spera ca echipa să-l ajute”, a afirmat agentul jucătorului pentru Kicker.

Chiar și Lewandowski admisese acest lucru în urmă cu scurt timp:

Nu mai doare atât de tare ca în acel moment, când nu eram foarte mulțumit cu modul în care m-a ajutat echipa. După ultimul meci, chiar am fost nervos. M-a dezamăgit echipa. Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut în acel moment”, a recunoscut și Lewandowski, în urmă cu două săptămâni, pentru ESPN.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT