• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a anunțat că nu își dorește să mai rămână la Real Madrid, după ce a fost acuzat de evaziune fiscală, iar presa a început să speculeze pe marginea posibilelor destinații ale portughezului.

Duminică, Gazzetta dello Sport a anunțat pe prima pagină că Cristiano Ronaldo este dorit inclusiv de Bayern Munchen, pe lângă Manchester United și Paris Saint-Germain. Italianii menționează și suma pe care cele trei cluburi ar fi dispuse să o plătească - 200 de milioane de euro.

Dacă despre o posibilă revenire la Manchester United s-a vorbit și în trecut, inclusiv în 2012, iar PSG s-a arătat mereu interesată de un transfer al lui Ronaldo sau Messi, Bayern reprezintă o variantă recentă.

În Bavaria, portughezul de 32 de ani este dorit de Carlo Ancelotti, care pare să vrea să lucreze din nou cu jucătorul pe care l-a pregătit timp de doi ani, la Madrid, între 2013 și 2015.

Nu se știe însă cât de dispuși ar fi germanii să plătească o sumă astronomică pentru Ronaldo, în condițiile în care jucătorul transferat recent, Corentin Tolisso, de la Lyon, pentru 41,5 milioane de euro, este cel mai scump fotbalist cumpărat de bavarezi.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT