• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Împrumutul lui Adnan Januzaj la Borussia Dortmund se va încheia în luna ianuarie, deşi ar fi trebuit să dureze până la finalul sezonului. Conducerea lui Manchester United este nemulţumită de faptul că belgianul nu a evoluat foarte mult şi a decis să-l recheme în Anglia.

Jucătorul de 20 de ani a bifat doar 160 de minute în Bundesliga şi a avut 12 apariţii pentru Dortmund, în toate competiţiile, prea puţin faţă de aşteptările iniţiale ale clubului de care aparţine.

"I-am spus că este un risc mare, pentru că va trebui să concureze cu alţi jucători de nivel înalt, iar asta nu e deloc uşor", spunea antrenorul lui Manchester United, Louis Van Gaal, la sfârşitul lunii noiembrie.

Potrivit presei bitanice, oficializarea revenirii lui Januzaj pe Old Trafford ar trebui să vină în următoarele 24 de ore.

Adnan Januzaj a debutat în 2013 la Manchester United, fiind promovat de Sir Alex Ferguson, iar în sezonul 2014/15 a strâns 22 de meciuri sub comanda lui Van Gaal.

Chiar dacă belgianul se va întoarce la echipa care ocupă locul 5 în Premier League, transferul brazilianului Felipe Anderson, de la Lazio, rămâne o prioritate pentru United.