• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Primul transfer pe care Carlo Ancelotti îl va face în vară, la Bayern, este reprezentat de un conaţional al italianului: Matteo Darmian (United) este dorit de tehnician.

Transferat la începutul acestui sezon de la Torino în schimbul a 16 milioane de euro, apărătorul de bandă dreaptă de 26 de ani nu s-a adaptat în Manchester. Van Gaal a avut încredere în el şi l-a folosit la începutul stagiunii titular, însă în ultima perioadă a pierdut echipa, preferat fiind Ashley Young.

Ca atare, Darmian se gândeşte să plece, anunţă Bild, iar destinaţia probabilă este Bayern, acolo unde Ancelotti - viitorul antrenor al bavarezilor, după plecarea lui Guardiola de la finalul sezonului - îl vrea cu orice preţ.

Tehnicianul italian este cel care l-a promovat în prima echipă a lui Milan, pe vremea când acesta se afla la conducerea "diavolilor", deşi Darmian avea la vremea respectivă doar 17 ani.

În acest moment Bayern are două variante pentru postul de fundaş dreapta: Rafinha, al cărui randament nu a fost cel aşteptat, dar şi Lahm (pe care Ancelotti îl vede să evolueze la închidere, aşa cum l-a folosit şi Guardiola în destule partide).

De menţionat că sursa citată nu lansează vreun preţ pentru care s-ar putea face mutarea, însă punctează că United îşi va da ok-ul pentru afacere doar dacă va ieşi pe plus din punct de vedere financiar.