• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirea pe banca lui Bayern a veteranului Jupp Heynckes, după demiterea lui Carlo Ancelotti, i-a încântat pe şefii vestiarului campioanei Germaniei.

Heynckes a instaurat însă o serie de reguli în vestiar, dezvăluite de jurnaliştii germani de la Bild, care se întreabă dacă acestea vor fi pe placul lui Thomas Muller, Robben şi Ribery, oamenii care au contribuit din plin la concedierea lui Ancelotti.

- Fără telefonul mobil. O regulă care nu exista în mandatul lui Ancelotti, când jucătorii foloseau telefonul la discreţie, inclusiv în bucătărie sau sala de masaj.

- Punctualitate. Un detaliu extrem de important pentru Heynckes, care crede că aceasta este "un mod de a-i respecta pe ceilalţi". Ancelotti nu amenda jucătorii pentru întârzieri.

- Curăţenie. Jupp Heynckes a cerut ca fiecare jucător să-şi păstreze curat locul din vestiar.

- Politeţe. Toată lumea trebuie să fie politicoasă cu toată lumea la Bayern, e dorinţa antrenorului cu care bavarezii au câştigat Liga Campionilor în 2013. "E esenţial să muncim împreună ca o echipă care pune preţ pe politeţe, respect şi disciplină", s-a conformat Joshua Kimmich.

- Fără "grupuleţe" în vestiar. Heynckes doreşte un grup unit şi o atmosferă bună.

- Alimentaţie potrivită. Noul antrenor vrea să controleze dieta jucătorilor pentru ca aceştia să fie în cea mai bună formă pe gazon.

Bayern a marcat opt goluri şi nu a primit niciun gol de la revenirea lui Heynckes. A învins-o cu 5-0 pe Freiburg şi cu 3-0 pe Celtic în primele partide de la instalarea antrenorului în vârstă de 72 de ani.

1987-1991, 2009 şi 2011-2013 sunt perioadele în care Heynckes a mai antrenat-o pe Bayern Munchen, cu care a câştigat opt trofee: Liga Campionilor, trei titluri, Cupa şi trei Supercupe ale Germaniei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT