• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ultimii ani, Bayern Munchen a luat nu mai puțin de trei jucători de la Borussia Dortmund: Mario Gotze, Robert Lewandowski și Mats Hummels. Bavarezii au urmărit mereu jucătorii promițători din Bundesliga, însă americanul Pulisic nu are de gând să o trădeze pe Borussia.

"Nu aș putea să joc niciodată pentru Bayern. Nu pot să fac asta", a spus Pulisic, care a continuat: "Când eram un puști, visam să joc în Premier League. Am fost fanul lui Manchester United. Acum sunt însă în Bundesliga și nu mă mai gândesc la asta. Mă simt foarte fericit la Borussia".

În vârstă de doar 18 ani, Christian Pulisic a avut o explozie fantastică în sezonul recent încheiat: el a bifat nu mai puțin de 29 de meciuri în Bundesliga, marcând de 3 ori pentru Dortmund.

Evoluțiile excelente l-au propulsat și la echipa mare a Statelor Unite. În preliminariile Mondialului din Rusia, Pulisic a marcat 5 goluri pentru americani, în cele 9 meciuri în care a fost folosit.

În luna ianuarie, Pulisic și-a prelungit contractul cu Dortmund, noul acord fiind valabil până la finalul sezonului 2019-2020.