• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pep Guardiola (44 de ani), antrenorul celor de la Bayern Munchen, a vorbit într-o conferință de presă despre viitorul său, după ce-și va fi încheiat conturile cu bavarezii, la finalul actualului sezon.

Tehnicianul catalan a confirmat luna trecută că va pleca de la Bayern și a spus că i-ar plăcea să lucreze în Anglia, dar acum admite că mutarea în Premier League nu trebuie să se producă neapărat în viitorul apropiat.

”Când voi semna noul contract, vă voi anunța imediat. Poate că voi aștepta doi ani până voi fi antrenor în Premier League. Momentan, sunt foarte fericit legat de experiența pe care o trăiesc aici la Bayern. Lucrez foarte bine până în ultima zi aici.

După aceea, voi merge acasă  și voi aștepta să văd dacă este posibil sau nu să mă mut în Anglia. Dacă nu, atunci nu voi ajunge acolo”, a spus Guardiola.

Guardiola nu s-ar afla pentru prima dată în fața unei astfel de ipostaze. Și după ce a plecat de la FC Barcelona, antrenorul catalan a stat un an pe tușă înainte de a prelua pe Bayern în vara lui 2013.