• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Leroy Sane are 20 de ani, măsoară 183 cm și este un atacant ce poate evolua și ca mijlocaș ofensiv de bandă. Fotbalistul celor de la Schalke 04, locul 6 în Bundesliga la finalul anului trecut, este curtat intens de mai multe forțe ale fotbalului european, în frunte cu Real Madrid și FC Barcelona.

Presa din Germania, prin prestigiosul ”Bild”, precum și presa din Spania și din Anglia a alocat spații negocierilor care se poartă pentru obținerea semnăturii ”perlei” lui Schalke. Sane, care a debutat pentru actuala sa formație la vârsta de 18 ani, după ce a evoluat și la juniori, a avut un ultim sezon foarte bun, motiv pentru care Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City și Liverpool l-au trecut la ”priorități”.

Sane are o clauză în valoare de 37 de milioane de euro, astfel că rămâne de văzut care va fi primul club ce va achita acești bani sau dacă nu cumva se va porni o licitație pentru fotbalistul german. 

L'Equipe scrie că Sane ar urma să ajungă la FC Barcelona la finalul sezonului, catalanii propunându-i un contract pe şase sezoane. 

37 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului lui Sane, care expiră la 30.06.2019

5 goluri a marcat Sane pentru Schalke în toate competițiile acestui sezon

5,6 milioane de lire sterline este cota fotbalistului german, potrivit site-ului transfermarkt.de.