• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Campionatul din Germania se află în continuare în vacanță, dar la Bayern antrenamentele sunt în toi. Aflați în cantonament, bavarezii au timp și pentru relaxare în frunte cu vedetele campioanei.

Thomas MullerPhilipp Lahm și Thomas Starke au mai rămas câteva minute pe terenul de antrenament, după ce Pep Guardiola a sunat ”stingerea”. Cei trei s-au provocat reciproc la un concurs de trimis mingea în transversală iar pierzătorii, evident, au fost pedepsiți.

Jucătorii care au ratat ținta au fost nevoiți să stea pe linia porții, cu spatele, să se aplece și să le permită colegilor să șuteze în ei.

Bayern va disputa primul meci oficial vineri, 22 ianuarie, în deplasare, contra celor de la Hamburg, în etapa a 18-a din Bundesliga.

VIDEO cu acest inedit concurs