• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE: Australia s-a calificat la Cupa Mondială din 2018, care va avea loc în Rusia, după ce a învins Honduras cu 3-1 (0-0), la Sydney, în manşa a doua a barajului continental.

Campioana Asiei, care remizase în meciul tur, 0-0, s-a impus prin reuşitele lui Mile Jedinak (54, 72, 85). Punctul de onoare al echipei din CONCACAF a fost reuşit de fundaşul Alberth Elis (90+4), în urma unui corner.

Cele 31 de formaţii calificate deja la CM 2018 sunt următoarele:

Rusia (echipa gazdă, calificată din oficiu);

Nigeria, Egipt, Senegal, Maroc, Tunisia (zona Africa);

Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia (zona America de Sud);

Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Australia (zona Asia);

Mexic, Costa Rica, Panama (CONCACAF - America de Nord, Centrală şi Caraibe);

Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franţa, Portugalia, Elveția, Croația, Suedia, Danemarca (zona Europa)

Ultimela echipă calificată va fi decisă în urma barajului Peru - Noua Zeelandă.

Tragerea la sorţi a grupelor CM 2018 va avea loc pe 1 decembrie, la Moscova. 


UPDATE: Danemarca a câștigat cu 5-1 pe terenul Irlandei și a devenit ultima formație din Europa care s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018. În acest moment cunoaștem 30 de formații care vor juca la competiția găzduită vara viitoare de Rusia. 


UPDATE: Suedia a rezistat eroic în returul cu Italia de pe San Siro și a devenit a 29-a echipă care a obținut un loc la Campionatul Mondial din Rusia.

Ultimele echipe calificate vor fi decise în zilele următoare - una în urma duelului dintre Irlanda și Danemarca şi două în urma barajelor intercontinentale, Peru - Noua Zeelandă şi Australia - Honduras.

Marți seară, vom afla ÎN DIRECT la Digi Sport 2, ultima echipă din Europa care va obține biletele pentru CM 2018. De la ora 21:45, Irlanda primește vizita Danemarcei.

În tur, pe Parken, cele două formații au terminat la egalitate, 0-0.


Duminică seară am aflat încă două formații europene care au obținut calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Acestea sunt Elveția și Croația, echipe care porneau cu prima șansă după disputarea partidelor din manșa tur a barajului.

Seara a început cu o remiză albă, la Elveția - Irlanda de Nord. Deși partida nu a fost deloc lipsită de ocazii, tabela a rămas nemodificată până la final, astfel că penalty-ul dictat eronat de centralul Ovidiu Hațegan în duelul din tur a trimis Elveția la Mondialul din 2018.

Sosită cu un avantaj confortabil în Grecia, după victoria cu 4-1 din tur, Croația nu a avut deloc probleme în fața reprezentativei elene și a ajuns și ea pe lista formațiilor calificate la competiția care va fi găzduită anul viitor în Rusia. Meciul din Grecia s-a terminat la egalitate, 0-0

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT