• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Brazilia este printre favoritele la câştigarea Cupei Mondiale 2018, iar Neymar poate duce echipa la cel de-al şaselea său titlu suprem, e de părere Roberto Carlos, fostul mare fotbalist al Selecao.

Roberto Carlos, 44 de ani, campion mondial în 2002, crede că Brazilia şi-a revenit după umilitoarea înfrângere contra Germaniei (1-7) din semifinalele Mondialului 2014, când a fost gazdă.

"Echipa a fost reconstruită după dezastrul cu Germania şi avem şi un nou selecţioner în persoana lui Tite, de aceea sunt încrezător că situaţia e mult îmbunătăţită", a spus fostul fundaş stânga într-o conferinţă de presă la Belgrad.

"Avem jucători de clasă mondială şi lideri de echipă în Neymar, Willian şi Thiago Silva. Sunt experimentaţi, iar eu sunt încrezător că Brazilia poate să câştige cu ei Cupa Mondială. Ca brazilian e firesc că vreau ca Brazilia să câştige Cupa Mondială. Germania, Spania şi Argentina vor fi însă şi ele printre marile favorite şi va fi nevoie de foarte multă muncă pentru a lua titlul", a adăugat el.

Roberto Carlos, ambasador al clubului Real Madrid, crede că Neymar a făcut bine să se transfere în această vară de la Barcelona la Paris Saint-Germain. În opinia sa, Neymar va străluci la Mondialul din Rusia.

"Mă aştept ca Neymar să devină foarte curând cel mai bun jucător din lume. Se discută mult dacă el trebuia să plece la PSG de la Barcelona, iar eu cred că a făcut bine. A fost decizia lui şi cred că îi va fi mai uşor să strălucească la PSG, în timp ce a fost mult mai complicat alături de Lionel Messi la Barcelona sau ar fi fost la Real Madrid alături de Cristiano Ronaldo. La PSG el este reperul. E şi un om extraordinar, vorbesc des cu el şi sunt de asemenea convins că va avea un Mondial formidabil", a spus Roberto Carlos.

În altă ordine de idei, fostul fundaş, care a jucat un sezon la Inter Milano (1995-1996), a estimat că naţionala Italiei trebuie "să plece de la zero" după ce a ratat calificarea la Mondialul de anul viitor, înclinându-se în barajul împotriva Suediei.

Agerpres