• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antoine Griezmann, vârful lui Atletico Madrid, a avut cea mai frumoasă reacţie după meciul considerat de mulţi specialişti drept una dintre cele mai mari surprize din istorie, Franţa - Luxemburg 0-0.

Considerată de unii drept cea mai bună naţională din lume, trupa lui Deschamps nu a trecut aseară de apărarea adversă, motiv pentru presa de la Paris să cataloghez rezultatul drept "ruşinos".

Antoine Griezmann, vârful "cocoşilor" a avut o altfel de abordare şi a vorbit foarte frumos despre jucătorii luxemburghezi.

"Nu avem niciun fel de scuză. Am jucat împotriva a 11 războinici şi, pentru mine, a fost foarte frumos ceea ce am văzut, pentru că modul în care au jucat mi-a adus aminte de Atletico Madrid", a spus Griezmann, pentru Canal +.

103 ani au trecut de la ultimul pas greşit al Franţei în confruntările cu Luxemburg. Pe 8 februarie 1914, echipa în care se aflau Henri Bard sau Jean Ducret a pierdut cu 5-4 într-un meci amical disputat pe Stade Josy Barthel din Luxemburg City.

270.000 de euro era valoarea totală a jucătorilor din lotul Luxemburgului, înainte de remiza istorică cu Franţa. Conform transfermarkt.de, lotul naţionalei pregătite de Luc Holtz valorează acum 4,83 de milioane de euro.

632 de milioane de euro valorează lotul Franţei, convocat pentru dubla cu Olanda şi Luxemburg.