• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Diego Maradona a regretat marţi eliminarea Italiei, ''una din cele mai mari, una din naţiunile istorice'', care nu va participa la Mondialul 2018 după ce s-a înclinat în faţa Suediei în baraj.

''Regret foarte mult că Italia nu a reuşit să se califice la Mondial. Italienii au dat întotdeauna culoare Cupelor Mondiale'', a declarat fostul mare fotbalist argentinian pe Facebook.

''Am văzut meciul şi cred că Italia a jucat cum și-a dorit Suedia, cu centrări. Iar Suedia are doi fundaşi centrali enormi. Concurenţa este din ce în ce mai dură'', a adăugat argentinianul.

''Este trist că Italia, una dintre cele mai mari, una din naţiunile istorice, rămâne la poarta Mondialului din Rusia'', a conchis Maradona, care a jucat şapte ani în Italia, la Napoli.

AGERPRES