• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 15:10: Meciurile de la barajul pentru Cupa Mondială din 2018, conform tragerii la sorţi care a avut loc la Zurich:

Irlanda de Nord - Elveţia

Croaţia - Grecia

Danemarca - Irlanda

Suedia - Italia

Partidele din cadrul barajului pentru calificarea la Cupa Mondială 2018 se vor disputa pe 9-11 noiembrie (turul) şi 12-14 noiembrie (returul). Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport.

Cele 23 de formaţii calificate deja la CM 2018 sunt următoarele:

Rusia (echipa gazdă, calificată din oficiu),

Nigeria, Egipt (ambele din Africa), 

Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia (toate din America de Sud),

Iran, Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită (toate din Asia),

Mexic, Costa Rica, Panama (din CONCACAF - America de Nord, Centrală şi Caraibe),

Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franţa, Portugalia (toate din Europa).

Ultimele nouă locuri vor fi decise în luna noiembrie, patru fiind în urma barajelor din Europa, două în urma barajelor intercontinentale, Peru - Noua Zeelandă şi Australia - Honduras, iar alte trei după încheierea preliminariilor africane.

Tragerea la sorţi a grupelor CM 2018 va avea loc pe 1 decembrie, la Moscova.


Selecţionata Italiei, cvadruplă campioană a lumii, va fi cap de serie în barajul european pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, alături de Elveţia, Danemarca şi Croaţia, conform clasamentului FIFA dat publicităţii luni.

Cei patru capi de serie vor înfrunta în luna noiembrie, în meciuri tur-retur, reprezentativele Irlandei de Nord, Suediei, Irlandei şi Greciei.

Danemarca, echipă care a remizat pe teren propriu cu România (1-1), pe 8 octombrie, s-a clasat pe locul secund în Grupa E, cu 20 puncte, la cinci puncte în spatele liderului Polonia, calificată direct la turneul final de anul viitor. Tricolorii au ocupat poziţia a patra, cu 13 puncte, fiind devansaţi de Muntenegru (16 puncte).

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj va avea loc marţi la sediul FIFA de la Zurich şi va fi efectuată de prezentatoarea tv mexicană Vanessa Huppenkothen alături de fostul internaţional spaniol Fernando Hierro.