• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)


În noiembrie 2003, Sinişa Mihajlovic era actorul principal al unui episod extrem de urât, în urma căruia s-a ales cu o suspendare de 8 meciuri în Liga Campionilor. Într-un duel Lazio - Chelsea 0-4, fundaşul sârb l-a scuipat pe Mutu. La 13 ani distanţă, actualul tehnician al lui Torino a rememorat acel moment negru din cariera sa.

La vremea respectivă, gestul lui Mihajlovic a fost aspru criticat de toată lumea, dar ulterior cei doi s-au împăcat, sârbul fiindu-i chiar antrenor "Briliantului", la Fiorentina. Rugat astăzi de presa italiană să discute despre acel nefericit eveniment, de la care s-au scurs 13 ani, antrenorul a recunoscut că a greşit şi a vorbit despre primele momente în care preluase banca tehnică a grupării viola, iar Mutu era încă jucător acolo.

"Nu trebuia să fac asta. Când am ajuns la Florenţa, era preocupat. I-am zis <<Nu te mai agita, a fost vina mea.Tu ai fost isteţ că m-ai provocat, eu laş că te-am scuipat. Am greşit şi îmi cer scuze, nu e cazul s-o faci tu>>", a spus fostul mare fotbalist sârb.

În urmă cu aproximativ 5 ani, într-un interviu acordat La Nazione, Mutu a rememorat la rândul său incidentul, însă în baza prieteniei care îl lega de Mihajlovic a povestit totul într-o notă amuzantă.

"Prefer să nu spun ce s-a întâmplat la meciul dintre Lazio şi Chelsea. Aşa ceva se întâmpla la fiecare meci. Noi făceam un meci mare, era 2 sau 3 la 0, iar Mihajlovic mi-a spus că dacă mai continuăm aşa, mă bate. Eu i-am răspuns că poate să încerce pentru că nu are cum să mă prindă. S-a enervat, aşa se enervează şi acum când îl bat la lovituri libere....", explica fostul mare internaţional român.