• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Maniera de joc a elevilor lui Nicolae Dică, care s-au impus pe terenul Viktoriei Plzen, scor 1-4 și au obținut calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, l-a mulțumit și pe Gabi Balint.

Fostul mare atacant din Ghencea a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, că n-a avut emoții și că a crezut în calificare.

”Ieri, a jucat ca Steaua și s-a calificat ca Steaua! Ne așteptam la calificare, eu unul credeam, pentru că și în tur FCSB, care n-a făcut o partida deosebită, a dovedit că are un plus de valoare.

În retur, au jucat mult mai bine, s-a văzut diferența de valoare, s-au văzut și schimbările bune pe care le-a făcut Dică. Este o calificare meritată. Cât despre Dică, nu e cazul să ne grăbim cu evaluările, dar a demonstrat că are capacitate tactică, vede bine jocul și a schimbat un sistem întreg când a observat că sunt probleme”, a spus Balint.

”Am văzut altă echipă în teren!”

Expertul Digi Sport a remarcat și forța ofensivă a roș-albaștrilor.

”La cum a jucat echipa la plzen și la cât de bine a fost organizată în teren, nu avea cum să rateze calificarea. În plus, cei din față și-au adus fiecare o contribuție importantă.

Când cehii au egalat, simțeam că Steaua va mai înscrie, mai ales la felul în care evolua. A avut merei ieșiri tăioase pe contraatac.

Am văzut o altă echipă în teren, față de cea din meciul tur sau față de cea din campionat. Este o echipă ce crește de la joc la joc”, a mai spus Balint, la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT