• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sporting Lisabona, adversara celor de la FCSB în play-off-ul UEFA Champions League, a debutat cu dreptul în noua ediție de campionat din Portugalia: echipa lui Jorge Jesus a trecut cu 2-0 de Desportivo Aves.

Cei de la Sporting, care au fost încurajați de o galerie numeroasă, s-au impus cu 2-0, după dubla lui Gelson Martins, care a punctat în minutele 23 și 75.

Jorge Jesus nu și-a menajat vedetele, portarul Rui Patricio, francezul Jeremy Mathieu (adus de la Barcelona, în această vară) și golgheterul Bas Dost fiind titulari în meciul din prima etapă.

Echipa de start a lui Sporting: Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - Carvalho, A. Silva - Martins, Fernandes, Acuna - Dost.

Până la primul meci cu FCSB, programat pe data de 15 august, Sporting va mai juca un singur meci, cu Setubal, pe teren propriu.