• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În vârstă de 28 de ani, Sergio Aguero a vorbit despre aspectele care au dus la victoria de marți seara contra tridentului MSN, despre strategia lui Pep Guardiola de-al ține pe bancă în startul partidei de pe Camp Nou, dar și forma bună pe care o traversează.

Atacantul sud-american crede că jocul său se îmbunătățește din moment ce evoluează sub comanda lui Pep Guardiola și admite că nu a fost supărat după ce catalanul nu l-a folosit încă din primul minut în înfrângerea suferită pe Camp Nou. Aguero a fost rezervă în meciul Barcelona – Manchester City, scor 4-0, și a intrat pe teren în minutul 79 în locul lui Gundogan, când catalanii conduceau deja la trei goluri. Marți seară, pe Etihad, argentinianul a fost titular și a contribuit la ultimul gol, după ce i-a pasat decisiv lui Gundogan. "Nu, nu sunt supărat. Eu respect decizia fiecărui manager. El a spus că a fost o strategie tactică și, evident, eu respect asta. Când m-am dus pe teren am încercat să dau tot ce pot. Evident, Guardiola îmi dă întotdeauna sfaturi utile, ce trebuie să fac pe teren și asta încerc mereu să pun în practică. Desigur, am o mulțime de lucruri pe care trebuie să le învăț și la fiecare joc încerc să aduc ceva diferit", a spus fotbalistul.

Atacantul sud-american admite că indicațiile primite de la Pep Guardiola au decis ca Manchester City să se poată impună contra catalanilor. "Barcelona este o echipă dificilă, evident, iar dacă le dai timpul necesar și spațiul să se gândească, te vor învinge. Pep a zis să punem pressing când mingea era la mijlocul terenului și am văzut că putem înscrie. Așa s-a întâmplat, dar în fiecare minut am respectat Barcelona și am fost atenți la jocul prestat de ei. Defapt, a trebuit să pretindem că nu este Barcelona și am încercat să jucăm cum știm, să ne gândim doar la victorie, a fost cel mai important lucru. Nu știu dacă ei au jucat prost, dar știu sigur că noi ne-am descurcat bine, și ăsta a fost cel mai important lucru”, a comentat Aguero la finalul partidei de pe Etihad.