• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

FCSB - Sporting Lisabona 1-5. Roș-albaștrii au pierdut la scor returul de pe Arena Națională deși după primele 45 de minute tabela indica un rezultat de egalitate, 1-1. Portughezii au marcat de 4 ori în repriza secundă și căpitanul Denis Alibec nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul partidei.

Atacantul FCSB-ului a ținut să le ceară scuze fanilor care au umplu Arena Națională la duelul cu Sporting Lisabona.

"A fost 1-1 la pauză, eram în cărți, dar să iei 4 goluri în a doua repriză cred că e un pic cam mult. Cred că ne-au lipsit curajul și atitudinea. Nu știu de ce s-a întâmplat asta. Am pierdut rușinos și mergem în Europa League. Le cerem scuze fanilor care au venit în această seară" a declarat, la Sportro, căpitanul roș-albaștrilor.

Chiar dacă FCSB a pierdut la scor, atacantul de 26 de ani consideră că gruparea portugheză putea fi eliminată și e de părere că altul ar fi fost rezultatul partidei dacă pe teren erau Pintilii și Bălașa.

"Sporting era o echipă de bătut. Părerea mea e că ne-am bătut singuri. Am făcut niște greșeli. Astea ne-au costat. Au mai multă experiență decât noi și s-a văzut. Probabil dacă erau Pintilii și Bălașa era altceva" a mai adăugat Alibec.