• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a recunoscut public faptul că a greșit când a spus că Mihai Pintilii nu are ”stofă” de lider. Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, fostul mare portar a spus că și Denis Alibec i-a transmis despre calitățile pe care le are mijlocașul la închidere și că MM Stoica a avut dreptate când l-a ”urechiat” prin intermediul social media.

”Când are dreptate, are dreptate. Eu m-am înșelat în momentul în care am spus că Pintilii nu este un lider veritabil la această echipă. Mi s-a confirmat contrariul, în frunte cu Alibec. Mi-a spus și el că Pintilii este liderul echipei, atât în teren, cât și în vestiar.

Da, este lider fără banderolă. Și pe vremuri a fost Loți Boloni, care nu avea banderolă, dar care era un lider adevărat la Steaua. Ca lider trebuie să fii respectat, în primul rând, de ceilalți colegi ai tăi”, a spus Duckadam, la Digi Sport. 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre posibilitatea ca Alexandru Băluță să ajungă la FCSB, după ce Gigi Becali a spus că este dispus să-i achite clauza de reziliere, în valoare de 3 milioane de euro.

”Băluță este un jucător foarte bun, care poate face diferența. Acum, că Budescu este accidentat pentru o perioadă mai lungă, mai ai nevoie de un mijlocaș de creație. 

Îi mai avem acolo pe Teixeira, pe Florin Tănase, dar e clar că-ți mai trebuie unul. Se vede că Denis Man, care este un fotbalist de valoare, se acomodează tot mai bine de la meci la meci, dar nu are experiență de Europa”, a mai spus Duckadam, la Digi Sport.