• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul antrenor al lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, va reveni în capitala Spaniei, de data asta ca adversar, cu Bayern. Bavarezii joacă împotriva lui Atletico Madrid în grupele Champions League. Într-un interviu acordat cotidianului Marca, italianul a dezvăluit că nu ar putea antrena niciodată rivalele echipelor la care a muncit ca tehnician.

”Nu aș antrena niciodată Atletico sau Barcelona. Respect istoria, dar nu aș putea antrena Atletico, cum n-aș putea antrena nici Inter sau Lazio, ca fan al lui Milan ce sunt. Este istoria mea și trebuie să o respect. Respect mult Atletico și Barcelona, dar nu le-aș putea antrena. Am fost doi ani la Real Madrid și trebuie să respect asta”, a declarat Ancelotti.

Carletto știe că un meci împotriva lui Atletico nu e ușor, dar spune că pentru asemenea partide merită să fii antrenor.

Îmi place să joc astfel de meciuri, excitante, pline de tensiune. Mi-e clar că nu ne va fi ușor. Toate meciurile mele împotriva lui Atletico au fost foarte complicate și sigur că și acum va fi la fel. Finala Champions League a fost foarte dură, sferturile de finală din sezonul următor, la fel. Am câștigat cu 1-0, dar doar grație golului lui Chicharito pe final.

Niciodată nu am reușit să câștig pe Calderon, nici cu Chelsea, nici cu Real. Bayern știe deja cum joacă Atletico, pentru că i-a eliminat anul trecut. Nu s-a uitat acest lucru aici”, a mai spus Ancelotti.