• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ladislau Boloni (64 de ani), tehnicianul care a câștigat cel mai recent titlu în Portugalia, cu Sporting Lisabona, în vara lui 2002, mizează pe FCSB în ”dubla” din play-off-ul UEFA Champions League.

”Eu cred, este o presimțire a mea, că Steaua este capabilă să se califice. Pe mine m-a surprins rezultatul foarte frumos pe care Steaua l-a obținut la Plzen, dar, în același timp, de la o vreme încoace, de fapt de multă vreme, parcă vorbim mai mult despre ei, decât despre noi. Cine stă pe loc nu progresează”, a spus Boloni, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.

Tehnicianul celor de la Antwerp spune că lusitanii au prima șansă, dar că diferența de valoare dintre cele două echipe nu este una în măsură a nu fi contracarată de către elevii lui Nicolae Dică.

Ei au prima șansă, dar nu văd căruța așa de tare, așa de mare, astfel încât să nu poate fi dărâmată. Coentrao vine de la Real Madrid, este valoros, dar într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice.

Mă bazez că evoluția asta frumoasă de la Plzen îți poate da aripi. Sporting este o prezență constantă în Europa, dar până va demonstra acest lucru pe teren va fi mai greu”, a mai spus Boloni, la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT