• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Suporterii lui Bayern Munchen au aruncat cu bancnote false pe teren, miercuri seara, la partida disputată în deplasare cu Anderlecht. Aceștia și-au manifestat astfel nemulțumirea față de preţul ridicat al biletelor, informează presa din Belgia.

Fanii germani consideră că preţul cuprins între 70 şi 100 de euro pentru un bilet de meci la cea mai importantă competiţie continentală intercluburi este mult prea mare. Ei au transmis deja un mesaj foarte clar către UEFA, prin intermediul unui banner pe care l-au afişat în tribune, la sfârşitul săptămânii trecute.

La meciul cu Anderlecht, ei nu s-au mulţumit să desfăşoare un banner (prin care întrebau ”Lăcomia voastră este în sfârșit satisfăcută?”), ci au aruncat cu bancnote false pe gazonul stadionului Constant Vanden Stock din Bruxelles, precizează cotidianul ”7 sur 7”.

 

Suporterii lui Bayern şi-au exprimat frustrarea şi la meciul disputat anterior cu francezii de la Paris Saint-Germain. ”75 de euro pentru un loc? Nu suntem Neymar. Preţurile trebuie să fie rezonabile”, scria pe bannerul afişat de fanii germani pe stadionul Parc des Princes.

Bayern a câștigat meciul de pe ”Constant Vanden Stock” cu 2-1, în fața lui Anderlecht. Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu nu au fost în lotul belgienilor, la acest meci.

AGERPRES