• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

La primul meci jucat pentru PSG în UEFA Champions League, brazilianul Neymar a făcut spectacol la Glasgow, acolo unde vicecampioana Franței a câștigat cu 5-0 împotriva lui Celtic.

Fostul jucător al Barcelonei și-a trecut în cont un gol și o pasă decisivă și se simte excelent la echipa pregătită de Unai Emery. Întrebat dacă a venit la PSG pentru a nu mai sta în umbra lui Messi în lupta pentru Balonul de Aur, starul brazilian a precizat că își dorește să câștige cât mai multe trofee cu PSG, inclusiv Liga Campionilor.

Dacă în ultimele două sezoane nu a putut să o oprească pe Real alături de Messi și Suarez, Neymar e convins că va reușit să câștige trofeul împreună cu Mbappe și Cavani.

"Bineînțeles că orice jucător își dorește să câștige Balonul de Aur. Nu trebuie însă să mă gândesc la așa ceva. Trebuie să mă gândesc la ce e mai bine pentru grup și pentru club. PSG este o echipă mare și dacă vom continua să jucăm așa avem șanse mari să câștigăm UEFA Champions League. Mă bucur că am început cu o victorie" a declarat Neymar.

După MSN și BBC, fotbalul mondial pare să fi "găsit" o nouă tripletă de aur, una formată din Neymar, Cavani și Mbappe.

"Cavani și Mbappe sunt doi jucători extraordinari. Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Totul e simplu atunci când joci alături de fotbaliști inteligenți. Încă nu avem relații de joc foarte bine închegate, parcă lipsește ceva, dar pas cu pas vom reuși să ne descurcăm mai bine" a precizat Neymar.