• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii lui Nice par să-şi fi pierdut răbdarea cu Mario Balotelli, după ce formaţia pregătită de Lucien Favre a fost eliminată de Napoli, în play-off-ul Ligii Campionilor. Italianul a fost fluierat de suporterii pentru care a devenit un idol în sezonul trecut, în momentul în care a fost înlocuit în repriza a doua a partidei de marţi.

Echipa din sudul Franţei a pierdut şi returul cu Napoli, 0-2, acelaşi scor cu care italienii s-au impus şi pe teren propriu, săptămâna trecută. În meciul de pe Allianz Riviera, Balotelli a fost titular şi era unul dintre jucătorii în care fanii îşi puneau mari speranţe că o pot ajuta pe Nice să întoarcă rezultatul de pe San Paolo.

Balotelli s-a dovedit, însă, marea dezamăgirea a serii. L'Equipe i-a acordat nota 3, aceeaşi pe care au primit-o şi celelalte staruri ale lui Nice, Wesley Sneijder şi Jean-Michael Seri, iar Favre l-a schimbat în minutul 77, în huiduielile publicului care aştepta altceva din partea fotbalistului de 27 de ani.

Tehnicianul elveţian nu s-a ferit să critice prestaţia lamentabilă a atacantului care a contribuit cu 15 goluri la clasarea pe podium a lui Nice în sezonul trecut din Ligue 1.

"Nu vreau să vorbesc despre evoluţia sa. Mario nu a jucat bine şi ar fi trebuit să-l schimb mai devreme", a declarat Favre, la finalul jocului.

Printre altele, lui Balotelli i s-a reproşat faptul că, la primul gol al napoletanilor, marcat de Jose Callejon în startul reprizei a doua, se certa cu arbitrul de rezervă, Tomaz Klancnik. Motivul? O brăţară care trebuia acoperită cu un bandaj.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat la primul gol. Am văzut doar că s-a întâmplat ceva între Balotelli şi unul dintre arbitri", a spus Favre.