• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Michy Batshuayi a adus victoria lui Chelsea la Madrid, în fața lui Atletico, după golul marcat în ultimul minut suplimentar al partidei din a doua etapă a fazei grupelor din UEFA Champions League.

După reușita sa, atacantul belgian a făcut senzație prin postările sale de pe Twitter.

La câteva minute după încheierea meciului de pe noul stadion al lui Atletico, Batshuayi a publicat o imagine cu el în rolul lui Batman, realizată inițial de cei de la Bleacher Report. ”Când e nevoie de cineva care să câștige meciul în minutul 94, chemați-mă”, a postat belgianul, alături de hashtag-ul ”Batsman”.

După doar un minut, acesta a încercat să fie puțin mai serios și a postat o poză cu întreaga echipă, în vestiar, alături de mesajul ”Sunt fericit că am marcat golul câștigător, dar am făcut un meci mare. O performanță superbă a echipei de care ne-am bucurat”.

Seriozitatea lui Batshuayi n-a durat decât trei minute, pentru că, apoi, a publicat un GIF cu Arnold Schwarzenegger și textul: ”Ahahahaha, toată lumea mă așteaptă așa să apar în FIFA”.

Ultima ”lovitură” a lui Batshuayi a fost o ironie la adresa lui Diego Costa. După meci, acesta s-a fotografiat alături de Fernando Torres și de atacantul care tocmai a revenit la Atletico chiar de la Chelsea, iar apoi a postat poza alături de mesajul: ”O mare onoare să-l întâlnesc pe unul dintre cei mai mari atacanți pe care obișnuiam să-i urmăresc atunci când eram mai tânăr. Și nu, nu vorbesc despre Diego”.

Ironia la adresa lui Costa a venit nu înainte ca Batshuayi să reposteze un tweet al lui Antonio Rudiger, coechipierul său, care practic i-a confirmat renumele de salvatorul ”Batsman”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT