• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost surclasată de formaţia portugheză Sporting Lisabona cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a play-off-ului competiţiei.

Seydou Doumbia (13), Marcos Acuna (60), Gelson Martins (64), Bas Dost (75) şi Rodrigo Battaglia (88) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul formaţiei bucureştene a fost înscris de Junior Morais (20).

La final, Gigi Becali, patronul FCSB a comentat în direct la Digi Sport Special disputa de pe Arena Naţională.

"Dacă marcam, era altceva, altfel jucam. La 1-1, trebuia să ne descoperim. Dar oricum ne scoteau, e diferenţă prea mare. Îmi pare rău că nu am putut juca pe fundaşii lor centrali. Sunt mai slabi decât Larie. Dar nu ai cum să ajungi acolo. Să spunem că a greşit Niţă la golul doi. Dar îţi dădea altul gol şi tot te băteau", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Întrebat despre diferenţa mare de scor, patronul a făcut referire la introducerea lui Gnohere.

"Când l-a băgat şi pe Gnohere şi a jucat cu două vârfuri, a început nunta. Nu poţi juca aşa cu ăştia. Te mănâncă, ceea ce au şi făcut. Dar era firesc să facă schimbarea asta. Ce mai putea să facă? Dar tot ăla era deznodământul. Nu putem ajunge în grupe, decât pe ruta campioanelor", a mai spus Becali, pentru ca în final să recunoască încă o dată superioritate adversarei: "Noi am început bine repriza a doua. Dar acum ne bucurăm pentru o adiere de vânt? Noi nu am fost egali cu ei. Doar ca scor. Ca joc, s-a văzut că e diferenţa mare".