• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB a obţinut un rezultat bun în turul cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, iar după 0-0 în Portugalia, patronul Gigi Becali este optimist că şansele roş-albaştrilor de a ajunge în grupe au crescut.

Totuşi, Becali avertizează că va fi nevoie ca echipa lui Nicolae Dică să ţină mai mult de minge şi să profite de ocaziile pe care le va avea. Patronul vicecampioanei României este convins că Denis Alibec şi colegii săi vor specula slăbiciunile din apărarea echipei lui Jorge Jesus.

"Dacă vrei să te califici, trebuie să ţii mingea la tine, nu poţi să joci la 0-0, că până la urmă ţi-o bagă în poartă. Am avut trei ocazii mari de a marca, ei n-au avut decât o ocazie, care a fost, de fapt, un şut la poartă, nu o fază lucrată. Eu trebuie să speculez ce pot să fac, adică să dau goluri. Să speculez ce au mai slab, adică apărarea, iar pentru asta îmi trebuie mingea", a spus Becali, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Patronul roş-albaştrilor este de părere că publicul va fi extrem de important în stabilirea rezultatului final, iar fanii au puterea de a-i împinge de la spate pe elevii lui Nicolae Dică. De asemenea, primul sfert de oră al partidei de pe Arena Naţională se poate dovedi decisiv.

"O să vedeţi că publicul contează foarte mult, iar mingea va fi şi la noi. Poate nu mai mult decât la ei, dar mai mult decât la Lisabona. Noi avem mare calitate în atac, avem jucători valoroşi, care pot marca. În primele 15 minute, trebuie să le demonstrăm că trebuie să le fie frică de noi, să ne ia frica. Şi să le marcăm şi-un gol în primul sfert de oră, de ce nu? Nu e o echipă de speriat. Dacă era, ne dădea măcar un gol. Nu am văzut la ei pase din prima, care să ne dezmembreze", a precizat Becali.

Deşi Mihai Pintilii (suspendat) şi Mihai Bălaşa (accidentat) nu vor putea evolua la Bucureşti, FCSB se va baza pe Constantin Budescu, ale cărui probleme medicale au rămas în urmă. Astfel, Filipe Teixeira, unul dintre cei mai buni roş-albaştri la Lisabona, va coborî să facă pereche cu Ovidiu Popescu în centrul liniei de mijloc, în timp ce Budescu va evolua în spatele lui Alibec, flancat de Cătălin Golofca şi Florin Tănase. Apărarea rămne aceeaşi din meciul tur, cu Gabriel Enache, Ionuţ Larie, Marko Momcilovic şi Junior Morais.

"Altă echipă nu poate fi", a fost singurul comentariu făcut de Gigi Becali în privinţa posibilei echipe de start a lui Dică pe Arena Naţională.

Meciul retur dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, şi va fi LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.