• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

FCSB o va întâlni pe Sporting Lisabona, în play-off-ul UEFA Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Gigi Becali, MM Stoica şi Nicolae Dică au susţinut o conferinţă de presă în care au prefaţat duelul cu portughezii.

"Ei, Dică şi MM, voiau cu CSKA Moscova. Denis Alibec a spus că vrea Sporting, am spus că sunt de partea lui Denis. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea şi ne-a dat Sporting. Acum, sper să ne dea noroc, cum a fost şi cu Plzen.

Am avut două zile de mare bucurie. Niciodată nu am avut în fotbal aşa mare bucurie. Au fost prea multe duşmănii şi prea mulţi oameni împotriva mea. Dar oamenii au văzut nedreptatea şi acum va fi stadionul plin. A venit Dumnezeu, a pus mâna şi mi-a dat mie cum am vrut eu. Au prima şansă, dar e un adversar accesibil", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Vicecampioana României o va întâlni în play-off-ul UEFA Champions League pe Sporting Lisabona, formaţie care a terminat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului Portugaliei.

Roş-albaştrii vor juca primul meci în deplasare, pe 15 august, în timp ce returul se va disputa la Bucureşti, pe 22 august.

Finanţatorul roş-albaştrilor nu a ratat ocazia de a-şi ironiza rivalele din România, care au fost deja eliminate din Europa.

"Becali, România, Becali Steaua, campionii din Arena, campionii din Arena Națională. Cum să ai tu o singură echipă, un singur brand în Europa asta și să ai un Ministru de Apărare să dispară. Să zică italienii să se schimbe în vechea Steaua. Cu cât sunt mai multe războaie, cu atât e mai multă biruință.

Donnarumma, meciul serii, Dinamo a luat trei, dar au încercat săracii, jucau taka-paka pisica. A fost Donnarumma eroul serii. Îl avem noi pe Donnarumma al nostru, mulțumesc Domnului că ne-au dat un adversar cu care putem câștiga. Pac-pac vin 40 de milioane la Becali. Nu mă pricep la fotbal, asta face Dumnezeu pentru mine, 40 de milioane. Am fost în vestiar ca să rezolv niște lucruri, ce am vrut am rezolvat. Să jucăm play-off-ul și 12 milioane. Fără bani nu se poate, nu iau bani, nu se fac transferuri. Iau bani și se fac, 12 milioane sunt asigurați", a mai spus Becali.