• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. Gigi Becali se poate considera norocos. Cel puțin 10 milioane de euro vor intra în conturile roș-albaștrilor, după succesul răsunător din Cehia.

”Eu am văzut echipa aia în tur și nu mi-a plăcut. Le-am zis băieților după meciul tur că ne vom califica ușor. Eu spun că ușor înseamnă că ultimul sfert de oră te uiți liniștit la meci. Am avut emoții la 1-0 și 1-1.

Când am dat golul 3 am izbucnit în lacrimi de bucurie și am plâns până la finalul meciului. Mă bucur pentru echipa Steaua, care a demonstrat ce a demonstrat, nu pentru Nicolae Dică sau pentru mine.

Normal că mă bucur pentru tot ce e în jurul meu. Pentru MM, pentru Mache și pentru Alibec și toți care sunt în jurul meu”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Pentru FCSB, urmează meciul din Liga 1 cu Concordia Chiajna, din deplasare! Duelul va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.