• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a aflat de la reporterii Digi Sport ce gest superb vrea să facă Mihai Pintilii. Patronul FCSB s-a declarat încântat de atitudinea mijlocașului și l-a felicitat pe acesta pentru atitudinea sa.

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, Pintilii are de gând să-i dea banderola lui Denis Alibec, chiar dacă finanțatorul echipei l-a numit pe el căpitan. Becali consideră că prin acest lucru jucătorii săi au dovedit că sunt prieteni și că formează o adevărată familie.

”Dacă Pintilii face acest gest, mă bucură enorm. Înseamnă că e prietenie, frăție. Mă bucură mult acest lucru, cum să nu fiu fericit!?”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

Becali a fost nemulțumit de comportamentul atacantului în ultima perioadă și de faptul că la meciuri nu se poate abține și riscă tot timpul să fie eliminat; astfel, înaintea meciului din etapa trecută, a făcut o vizită în cantonamentul echipei și i-a transmis lui Alibec că nu va mai fi căpitan.

În vârstă de 26 de ani, Alibec a venit la FCSB în iarnă, iar Gigi Becali a fost nevoit să le plătească celor de la Astra suma de 2,04 milioane de euro.

3 meciuri are Alibec pentru FCSB în acest sezon, fără a reuși vreun gol.

15 meciuri, 9 goluri și 4 pase de gol are atacantul în tricoul roș-albastru, în sezonul trecut.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT