• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Andres Iniesta și Gianluigi Buffon au vorbit pentru canalul de social media al FC Barcelonei despre cariera lor și momentul în care se vor retrage de la echipele de club. Binterviul vine înainte de meciul direct dintre Juventus și Barcelona, de miercuri seară din Champions League.

Căpitanii de la FC Barcelona și Juventus, Andres Iniesta, respectiv Gianluigi Buffon, au respins ideea că se tem de faptul că vor agăța ghetele în cui și spun că pot privi cu mândrie la cariera lor. Buffon s-ar putea retrage la sfârșitul sezonului actual, iar Andres Iniesta spune că va continua să evolueze cât timp condiția lui fizică în va permite. Într-o binterviu organizat de departamentul de presă al clubului Barcelonei, cei doi jucători s-au întâlnit față în față și au discutat despre mai multe aspecte din fotbal.

”Atâta timp cât mă va ajuta condiția fizică voi juca”, a spus Iniesta, întrebat cât timp mai intenționează să practice fotbalul de performanță. ”Nu mi-e frică să mă las, totul în viață are o limită și un sfârșit", a mai explicat căpitanul catalanilor.

În ceea ce îl privește pe goalkeeperul italian, Buffon pare destul de sigur că se va retrage la sfârșitul sezonului. "Sunt foarte sigur pe mine, sunt calm, este bine că am un viitor, am o mulțime de curiozități legate de viață odată ce voi părăsi această carieră de sportiv”, a spus Gianluigi Buffon. ”Nu mi-ar plăcea să fiu o marionetă și să zic de pe acum că știu tot ce se va întâmpla, dar orice lucru pe care îl voi face va fi gata", a spus legendarul portar italian.

Juventus și Barcelona se vor întâlni miercuri seară în cadrul grupelor Champions League, cu începere de la ora 21:45.