• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Barcelona - Manchester City 4-0. Echipa lui Guardiola a suferit o înfrângere usturătoare pe Camp Nou, iar unul dintre eroii negativi ai partidei a fost portarul Claudio Bravo. Adus chiar de la Barcelona în vară, goalkeeperul a gafat în startul reprizei secunde, fiind în cele din urmă eliminat. Willy Caballero, rezerva lui Bravo la City, a recunoscut că ar fi procedat la fel într-o situație similară și i-a luat apărarea portarului chilian.

În minutul 53 al partidei, când Barcelona conducea deja cu 1-0 grație reușitei lui Messi din minutul 17, Claudio Bravo și-a părăsit poarta și a ieșit în afara careului de 16 metri. Sud-americanul a încercat să paseze unui coechipier însă a trimis mingea direct la Luis Suarez. Atacantul Barcelonei nu a stat pe gânduri și a încercat un lob. Bravo a respins cu mâinile balonul care se ducea spre poarta goală, iar centralul partidei i-a arătat cartonașul roșu.

"Noi luăm deciziile în fracțiuni de secundă și în acel moment Claudio a încercat să țină mingea în joc, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Din păcate, balonul a ajuns în posesia Barcelonei. Poate și eu aș fi încercat să procedez la fel pentru că acesta este acum stilul nostru, să încercă încercăm să păstrăm cât mai mult mingea și să pasăm. Suntem însă portari diferiți. Oricum, nimeni nu știe care ar fi fost cea mai bună decizie" a declarat Willy Caballero.

VEZI AICI GAFA LUI BRAVO

Bravo va fi suspendat pentru returul de la Manchester, iar poarta cetățenilor va fi apărată de Caballero. Portarul de 35 de ani e convins că Manchester City va arăta mult mai bine, însă a ținut să precizeze că și scorul de pe Camp Nou a fost unul mult prea mare.

"Am urmărit prima repriză de pe bancă și mi s-a părut că am jucat foarte bine. Am fi meritat un alt rezultat la pauză pentră că ne-am creat câteva ocazii de a marcat. Din păcate nu am reușit să înscriem. Repriza doua a început la fel de bine pentru noi, însă a venit acea eroare a lui Claudio și totul a devenit mai dificil. Cred că este important acum să ne revenim și să câștigăm meciuri" a mai declarat Caballero.