• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Constantin Budescu (28 de ani) se află în plin proces de recuperare, după microruptura de la gamba dreaptă suferită la meciul cu Viktoria Plzen, de la București, scor 2-2. Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor, a confirmat informația publicată în EXCLUSIVITATE de către Digi Sport și anume că fotbalistul va reveni pe teren la meciul de la Lisabona, cu Sporting.

”Budi este bine, a început deja recuperarea, este pe drumul cel bun. Eu sper ca la meciul cu Sporting, de la Lisabona, să-l avem, dar nu sunt sigur 100%. Important este că se antrenează alături de noi”, a spus Dică, în cadrul conferinței de presă, de dinaintea meciului cu Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna - FCSB, din etapa a 4-a a Ligii 1, se va juca duminică, 6 august, la Chiajna, de la ora 21:00 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

La antrenamentul de sâmbătă dimineața, de la Baza Steaua, la care a avut acces, nu pentru foarte mult timp, și presa, Budescu s-a pregătit separat, alături de preparatorul fizic Ovidiu Kurti. Mijlocașul a lucrat exclusiv exerciții fizice, dar a arătat o determinare și o ambiție menite a întări ideea că el își dorește mai mult ca oricine să revină pe gazon cât mai repede. 

Până la primul meci cu lusitanii, care se va disputa marți, 15 august, pe ”Alvalade”, de la ora 21:45, când Budescu are foarte mari șanse de a evolua, roș-albaștrii vor mai disputa trei partide în Liga 1. Mâine, duminică, 6 august, se vor deplasa la Chiajna, pentru meciul cu Concordia (21:00), miercuri, 9 august, se va disputa partida cu CSM Poli Iași, pe ”Arena Națională”, de la ora 21:45, în etapa a 5-a, pentru ca sâmbătă, 12 august, în etapa a 6-a, FCSB să fie gazda celor de la Astra, tot pe ”Arena Națională”, de la ora 21:00.

Meciurile FCSB până la primul duel cu Sporting, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Duminică, 6 august (etapa a 4-a): Concordia - FCSB (21:00)

Miercuri, 9 august (etapa a 5-a): FCSB - CSM Poli Iași (21:45)

Sâmbătă, 12 august (etapa a 6-a): FCSB - Astra (21:00)

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT