• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atletico Madrid n-a reușit să câștige niciunul dintre cele două meciuri cu Qarabag, din grupa sa din UEFA Champions League, iar acum este aproape eliminată din competiție, cu două etape înainte de final.

Echipa lui Diego Simeone trebuie să le învingă în ultimele două meciuri pe Chelsea și Roma și să spere că azerii de la Qarabag vor reuși să o împiedice pe cel puțin una dintre cele două echipe aflate acum pe primele locuri din grupă.

După 1-1 cu Qarabag, căpitanul lui Atletico Madrid, Gabi, a surprins pe toată lumea, când a spus că nu-i pasă absolut deloc de Europa League, o competiție pe care a câștigat-o în 2012, la București și în care ”Los Colchoneros” ar putea ajunge și în acest sezon, dacă termină pe locul trei în grupa de Champions League.

Astăzi pot spune că Europa League este un r***t, chiar dacă, în trecut, mi-a oferit foarte multe. Cel mai tare ne doare acum că nu mai stăm la mâna noastră. Asta e realitatea dură. Trebuie să încercăm să o batem pe Roma și să sperăm că Chelsea se va încurca de Qarabag. În acest moment suntem eliminați. Avem o șansă, dar este foarte mică”, a spus Gabi, vizibil afectat de rezultatul cu azerii.

Suntem aceeași jucători și atunci când câștigăm, și atunci când pierdem. E același manager, aceeași conducere, sunt aceeași fani. Trebuie să continuăm să muncim și să învățăm din această experiență.

Am jucat slab în prima repriză. În cea de-a doua, când am vrut să întoarcem rezultatul, n-am fost capabili s-o facem, dar nimeni n-a spus că e imposibil”, a mai spus Gabi Fernandez.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT