• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Victoria rușilor de la FC Rostov în fața nemților de la Bayern Munchen a fost fără îndoială surpriza etapei a 5-a din faza grupelor UEFA Champions League. Pentru echipa lui Ancelotti a fost a doua înfrângere consecutivă și al treilea meci la rând fără victorie, iar apele sunt tulburi la Munchen.

Presa germană "a sărit la gâtul" lui Ancelotti. "Carlo, avem o problemă!", scrie TZ în timp ce Bild anunță că "E clar că rotația lui Carlo nu a mers" și că "Ancelotti a înghețat". "Meciul cu FC Rostov a clarificat situația. Sub comanda lui Ancelotti, echipa încă nu și-a găsit ritmul" notează Suddeutsche Zeitung.

Antrenorul a recunoscut la finalul partidei că vina îi aparține pentru înfrângerea din Rusia. "În calitate de antrenor, trebuie să-mi asum responsabilitatea pentru acest rezultat. Voi încerca să redresez cât mai repede situația" a declarat tehnicianul italian care a preluat în vară campioana Germaniei.

Președintele Karl-Heinz Rummenigge a criticat defensiva baverezilor și l-a arătat cu degetul pe Boateng, care a comis un penalty și a a fost schimbat în mintul 58 din cauza unor probleme medicale.

"Trebuie să se calmeze puțin și să revină cu picioarele pe pământ. Apărarea noastră s-a descurcat foarte prost dacă a primit trei goluri de la o astfel de echipă" a declarat oficialul lui Bayern.

Nici Lothar Matthaus nu i-a menajat pe campionii Germaniei. "Acesta nu este echipa pe care o știm. Echipa nu are niciun lider în teren" a declarat fostul internațional german. Odată cu această înfrângere, Bayern nu mai are cum să termine grupa pe primul loc și poate întâlni în "optimi" formații ca Barcelona sau Real Madrid.

Sursa foto: as.com