• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Seară memorabilă pentru Iker Casillas. Fostul portar al lui Real Madrid l-a depăşit pe compatriotul Xavi şi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri în cupele europene.

Contra lui Besiktas, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor, Casillas, în prezent la FC Porto, a jucat meciul cu numărul 174 în competiţiile continentale, în timp ce fostul mijlocaş al Barcelonei s-a oprit la 173.

În vârstă de 36 de ani, "San Iker" a jucat de 169 de ori în Liga Campionilor (preliminarii incluse), de două ori în Europa League şi de trei ori în Supercupa Europei.

Dintre cele 174 de jocuri, 155 au fost în tricoul lui Real Madrid, iar restul le-a disputat pentru Porto, echipă la care s-a transferat în 2015.

Debutul european al lui Casillas s-a produs pe 15 septembrie 1999, la doar 18 ani, când galezul John Toshack l-a trimis pe teren într-o partidă cu Olympiacos Pireu.

Odată cu meciul jucat miercuri, spaniolul a egalat şi recordul lui Ryan Giggs de 19 sezoane cu cel puţin o prezenţă în Liga Campionilor.

Din păcate pentru el, Casillas nu a putut sărbători aceste performanţe remarcabile cu un succes. Porto a pierdut pe teren propriu cu Besiktas, scor 1-3.