• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Juventus Torino şi FC Barcelona, campioanele en titre ale Italiei, respectiv Spaniei, au pus în vânzare cele mai scumpe bilete la meciurile de pe teren propriu în actuala ediţie a grupelor Ligii Campionilor.

Conform unui studiu realizat de firma britanică Spreadex, care operează în domeniul pariurilor, Juventus vinde biletele de pe teren propriu la preţuri începând cu 39 lire sterline (45 de euro), urmată de Barcelona - 38 de lire sterline (43,7 euro) şi Arsenal Londra - 37 de lire sterline (42,6 euro).

Campioana en titre a Europei, Real Madrid, a pus în vânzare biletele la meciurile de pe "Santiago Bernabeu" la preţuri începând cu 30 de lire sterline (34,5 euro), timp ce Bayern Munchen şi Manchester City vând tichetele cu 26 (30 de euro), respectiv 25 de lire sterline (28,7 euro).

Potrivit Spreadex, campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, vinde cele mai ieftine bilete dintre participantele la actuala ediţie din Champions League.

Preţul mediu al celor mai ieftine bilete la partidele din grupele Ligii Campionilor se ridică la 26 de lire sterline (30 euro), conform aceluiaşi studiu.

Agerpres