• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Încă o seară perfectă pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez al lui Real Madrid a primit la Monte Carlo premiul acordat celui mai bun fotbalist al sezonului trecut. Ulterior, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, motiv pentru care internauții s-au pus serios pe treabă și au scos unele dintre cele mai amuzante meme-uri.

Cristiano Ronaldo a cucerit în ultimele luni, cu Real Madrid, a doua Ligă a Campionilor la rând, titlul, Supercupa Europei şi Supercupa Spaniei, iar pentru asta UEFA i-a acordat premiul pentru cel mai bun fotbalist al sezonului trecut.

Este a treia oară în carieră când Ronaldo primeşte acest premiu din partea UEFA. Totul a avut loc în cadrul unei gale festive la Monte Carlo, acolo unde au fost stabilite și componența grupelor Ligii Campionilor. Cele mai importante momente din cadrul festivității au fost tratate intens de internauți și în mediul online au apărut mai multe meme-uri. Iată câteva dintre ele în galeria de mai jos.