• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Joi seară a avut loc la Monaco tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League. Deși FCSB a fost eliminată de Sporting, România va fi reprezentată în grupe de către 3 români: Chiricheș (Napoli), Stanciu și Chipciu (Anderlecht). Dacă în cazul căpitanului naționalei tragerea la sorți a fost una de bun augur, Napoli picând într-o grupă accesibilă, nu același lucru s-a întâmplat și cu Anderlecht.

Campioana Belgiei s-a aflat în urna a-3-a și a fost repartizată în grupa B. Anderlecht va lupta pentru calificarea în primăvara europeană cu Bayern Munchen și PSG, două dintre protagonistele ultimelor ediții din cea mai tare competiție intercluburi a Europei. Nici echipa din urna a 4-a nu e una de neglijat, aceasta fiind Celtic, deținătoarea titulului în Scoția.

Stanciu și Chipciu se vor duela astfel cu unii dintre cei mai buni jucători de pe planetă. PSG doar ce a plătit 222 de milioane în schimbul lui Neymar și îi mai are în lot pe Di Maria, Cavani sau Verratti. Cei doi români îl vor avea din nou în față și pe Lewandowski, cel care a marcat nu mai puțin de 5 goluri în cele două dueluri dintre România și Polonia, în preliminariile CM 2018. Foarte probabil, Anderlecht va lupta cu Celtic pentru locul 3, care permite accesul în primăvara UEFA Europa League.

GRUPA B
Bayern Munchen
Paris Saint Germain
Anderlecht
Celtic

Chiricheș a avut mai mult noroc. Aflată tot în urna a 3-a, Napoli a fost repartizată în grupa F, acolo unde cap de serie a fost Șahtior. Din urna a doua a venit Manchester City în timp ce din urna a patra a fost extrasă Feyenoord. Foarte probabil, City va câștiga grupa, iar celelalte 3 echipe vor lupta pentru poziția secundă

GRUPA F
Şahtior Doneţk
Manchester City
Napoli
Feyenoord