• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Căpitanul României la Euro şi-a reluat de mai bine de o săptămână antrenamentele la Napoli, astfel că există toate premisele să fie apt pentru întâlnirea cu Beșiktaș din Liga Campionilor de miercuri seară.

Chiricheş, în vârstă de 26 de ani, a revenit la antrenamente după ce a suferit o leziune la menisc înaintea meciului naţionalei României cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Fostul stelist este refăcut complet după operația supusă la clinica Villa Stuart și în ultimele zile s-a antrenat cot la cot cu jucătorii lui Maurizio Sarri. Și presa peninsulară a notat că Vlad Chiricheș ar putea reveni în apărare, în locul lui Maksimovic, pentru confruntarea de miercuri împotriva lui Beșiktaș.

Astfel, fostul stelist va putea reveni pe teren chiar împotriva echipei care l-a dorit în această vară. Campioana Turciei l-a urmărit încă din iarnă pe fundaşul român, iar în vară a făcut o nouă ofertă.

Potrivit aksam.com.tr, reprezentanţii lui Beșiktaș ar fi avut o întâlnire cu apărătorul de 26 de ani în Napoli, iar acesta nu ar refuza propunerea de a evolua în Turcia. Deşi a fost vorba doar despre o discuţie de principiu, oficialii grupării de lângă Bosfor au fost destul de optimişti că de această dată vor reuşi transferul internaţionalui român, dar Napoli a refuzat.